jag älskar dig nu & föralltid ..

Du är mitt allt , du är mitt liv ..jag älskar dig


You came from heaven !



En bild från när vi var och badade , grillade gjorde vi såklart också .
Som vanligt så kastade nicke i mig med kläder när jag stod på bryggan , typiskt Nicke !
När vi var klara så åkte jag hem och duschade , sedan gick jag & steffi tillbaka till Nicke och nu är vi hundvakt åt Atlas . Nickes gamla hund , men han har Atlas hemma nu :)


you and me



Igår var jag och badade med Jennifer och min hund i densen . Sedan kom Nicke , koffe , macke och bobby & hämta oss . Körde hem Jennifer och sedan drog vi och badade i mårn . Jag som inte skulle bada men blev i kastad med kläderna på , dumma nicke :( Efter det åkte jag hem och byta kläder , såklart ! Steffi kom och vi drog ut . Har inte så mycket att säga faktiskt . Men ni får ha det så bra nu i solskenen , puss .


I will always love you !

Kom hem för ett tag sedan , har varit ute med med steffi . Tidigare på dagen har vi varit med Nicke , Koffe och Macke . Vi har badat och lite sådär som man brukar göra i blacka . Finns ju knappt något att göra här i byn :/ Nu sitter jag här framför datan och lyssnar på musik , fett nice ! Imorgon ska jag vara hundvakt , åt min egna hund ..haha , låter ju bra . Annars brukar mamma ha min hund men nu ska hon vara med mig , min lilla Queen .
Nae , nu måste jag sätta om låten och sedan sooova , godnatt ♥


Såren läker med tiden ?



En mysig bild på mig & "thicaporun" , min prins !
Är hemma hos älskling med Danne , Jocke , Steffi . Jag och Steffi nördar data som vanligt. Finns inte så mycket annat att göra . Vi hittade ett skit roligt spel på facebook , haha !
Vi var ute förut när Nicke & Koffe var barnvakt åt Liam , sedan har vi bara varit inne och spelat . Snacka om att amn blir beronde av spel ... Nu ska jag sluta här , innan Nicke blir galen ;) puss


In my eyes are you beatiful!

Har sovit hos min underbara pojkvän inatt .. Vi kollade på film men det var inte länge . Somnade kanske runt 04.30 inatt  , och jag har verkligen vänt på dygnet . Men när jag vaknade idag så hade nicke kompisar här hemma , pinsamt ! Att jag ligger och sover , tänk om jag hade slängt av mig täcket eller något ..hmm , du hade Nicke fårr skiten ;) Väntar nu på Steffi . Vi ska köpa hår färg åt henne sedan ska jag färga hennes hår . Bye ;)

BUHU :/

Sitter hemma hos älsklingen med Steffi & Macke , Nicke är tyvärr inte hemma . Men vi tre har precis kollat klart på en skräck film som var sjukt läskigt . Så nu måste Macke följa mig hem för jag ska hämta min laddare och sedan måste vi fälja steffi hem . Sen ska vi såklart tillbaka till Nicke och vänta tilla han och koffe kommer hem . Filmen heter "The ward", det är typ en skräck och psyk på samma gång ;)


Bilder från landet :


WAKE ME UP !

Äntligen är jag hemma från landet , jag kan ju säga att det var riktigt roligt igår (midsommar) .
Först åkte vi ring efter båten , sedan så började vi dricka . När jag och steffi åkte tillsammans på ringen så log jag över hemma . Och det är svårt att hålla sig kvar när det går fooort i gurvorna .. Pappa gjorde så att vi skulle åka av hela tiden . Det var roligt och vi gjorde såklart om det efteråt , haha ! På kvällen/natten åkte vi till någon brygga där det var fullt med folk & så var det en DJ ;) Vi dansade och hade det hur roligt som helt . Och jag kan ju säga att jag har massa blåmärken och ont i kroppen , men det får jag verkligen ta ! puss , bilder kommer ..

midsommar

Sitter i bilen med steffi o mamma påväg till landet .  kommer inte kunna blogga , men bloggar o lägger ut bilder när jag kommer hem ;)  

Det är ingen vanlig dag , för det är min födelsedag :D

Nästan färdig fixad , bara håret kvar . Måste bara vänta tills det torkad . Sedan drar jag ut till landet . HA en toppen dag allihoppa !


natt-bloggar

Har varit Ute med steffi, nicke , make och koffe . Nu ligger jag o steffi i min säng och ska sova . Ska ju snart göra tårta osv . Godnatt :-D   

I hate myself for loving you .

Igår natt eller imorse klockan 02.00 gick jag hem till älsklingen min . Ville sova där eftersom jag ska iväg imorgon och inatt ska steffi sova hos mig . Det var mysigt vi log och kollade på film en liten stund sedan somnade vi . Vaknde runt halv ett kanske utav att Nicke pratade i telefonen och ville ha en puss innan han skulle gå ut . När jag hade vaknat till liv gick jag hem & duschade . Är nu lite så sur för att min hårblås har gått sönder så jag måste vänta tills håret blivit tort innan jag kan platta håret osv .. Snart ska jag ut och träffa nicke , och sen när stffi kommer hem från stan ska jag vara med henne och natha . Sedan sk jag och steffi baka en tårta tills imorgon , hehe ! Så jag har ganska fullt upp kan man säga .. Måste också melja min lärare om vilken dag jag ska komma till sommar-skolan och göra ett prov , men det skiter jag nog i eftersom jag inte har några grejer att träna på .. Men nu måste jag platta håret innan Nicke ringer och säger att jag ska gå ut , ha det bäst ♥


:*

Jag hatar verkligen att man måste skriva "rubrik" , när man absolut inte kan bestämma sig !
Men iallafall så kom jag nyss hem från en dag med älskling , koffe & macke . Har väl inte gjort något speciellt än att åka runt i bilen . Men roligt har det varit , mycket skratt och så vidare :) Nu funderar jag på ett ta ett natt bloss och sedan krypa ner i sängen , för imorgon har jag inte tid att sova bort hela dagen , ska städa rummet , träffa älsklingen min , sedan träffa steffi ... godnatt !


a smile ..

Idag har jag varit med Nicke , Koffe & Macke . Har inte gjort något speciellt som vanligt , haha !
Kom hem för ett tag sedan och då år jag en halv kebab rulle , mums ! Fick sedan en massa godis av mamma .
Hon är bara för snäll min älskade mamma . puss